Het leven als Au Pair in Australië

Videos

Duiken Koh Tao!

Hoi hoi! Mijn laatste dagen in Thailand ben ik naar Koh Tao gegaan om hier mijn duikcursus te doen! Deze heb ik met 94/100 afgesloten en ik mag mezelf nu officieel een open water duiker tot 20 meter diepte noemen! Deze training was echt heel leuk en van onze laatste dag hebben ze ook deze leuke video gemaakt! Het laatste spectaculaire beeld dat rond draait ben ik! Leuk he! Mochten jullie deze video om een bepaalde reden niet kunnen zien of moet je een wachtwoord invoeren dan is dit ‘scuba’ Veel kijk plezier!

Tasmania ~ June ~ 2018

In deze video laat ik jullie zien wat ik de afgelopen dagen hebben gedaan in Tasmanie! Ik vond het echt super leuk en mooi daar en ben benieuwd naar wat jullie ervan vinden! Laat ook zeker een reactie achter, want ik lees ze allemaal en vind ze allemaal ook altijd erg leuk en lief!

Tour van Lennox Head!

Hoi hoi! In deze video neem ik jullie mee op avontuur naar de zonsopkomst! Ook laat ik jullie Lennox Head zien, want waar heb ik nu eigenlijk al die tijd gewoond? Ik vond het heel leuk om deze video op te nemen en hopelijk vinden jullie het ook leuk om em te kijken! In ieder geval veel kijk plezier en laat ook zeker even een reactie achter! Kusjessssss Annemijn

AUSTRALIA & INDONESIA

Video waarin ik alle foto’s van de vakantie Darwin en Bali heb samengevoegd.

SKYDIVE

Video van mijn skydive in Byron Bay!

Australia - East Coast March 2018

Alle foto's en video's van de reis langs de oostkust van Australie samen in een video.

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active